Menü

Norwegian Air International

Norwegian Air International speciális repülőjegy ajánlatok az eSky

Egy felnőtt személy két irányban történő utazásának ára

Get to know more about Norwegian Air International

Norwegian Air International

A Norwegian Air International egy D8-as kóddal ellátott ír, diszkont légitársaság melynek székhelye Bærum községben, Norvégiában található. Alapítója Bjørn Kjos. a légitársaság anyacége pedig a Norwegian Air Shuttle. 2014 februárjában a Norwegian Air International megkapta Írország által kiadott működési engedélyét. 2017 óta Európa és az Egyesült Államok keleti partján fekvő helyszínek között, többek között New Yorkban és Rhode Island-be is kínál szolgáltatásokat. A légitársaság állomásai: Barcelona, Koppenhága, Edinburgh, Kanári-szigetek, Helsinki, London, Madrid, Malaga, Newburgh, Palma de Mallorca, Providence, Rome–Fiumicino, Tenerife

Poggyász

A Norwegian Air International diszkont légitársaság jegytípusa határozza meg, hogy az tartalmazza-e, vagy hogy jár e bármiféle extra költséggel a poggyászfeladás. Az igényelt és feladott poggyászokat az utas a meglévő foglaláshoz akár 6 órával az indulás előtt is felveheti online vagy az ügyfélszolgálat felkeresésével. A biztonsági ellenőrzésen való fennakadás elkerülése végett az utasnak figyelnie kell a arra, hogy a fedélzetre semmilyen éles tárgy vagy bármilyen eszköz ami sérülést okozhatna nem vihető fel. Ilyen eszköznek számítanak a kések, fegyverek, és petárdák. Lényeges információ, hogy a szállított folyadék mennyisége egyenként nem haladhatja meg a 100ml-t és az összes folyadékot tartalmazó üveg egy átlátszó, visszazárható tasakban kell eltárolva legyen. Az utastérbe orvosi szempontból előírt gyógyszerek és étel a babák számára felvihető.

Elérhető osztályok

A légitársaság D8-as kódszámú járatai, minden utas számára biztosítják a legmagasabb minőségű szolgáltatást. A jegy típusától függően, (Low Fare, Flex, Premium és Prémium Flex) az utas kiválaszthatja, hogy milyen szolgáltatást kíván igénybe venni a csomaghasználattól egészen a fedélzeten való étkezésig.

Online utasfelvétel

Az utas 3 típusú internetes becsekkolás közül választhat ami az sms jegyet, “Travel assistant” applikáciot és e-mailen keresztüli bejelentkezést jelenti. Amennyiben az online becsekkolás nem érhető el, a repülőtéri bejelentkezést kell igénybe venni, minimum 24 órával a repülő indulása előtt. Azonban számos járatra már 24 órával az utazás megkezdése előtt elérhető az utasfelvétel az interneten keresztül. Ha az utasnak külön asszisztenciára van szüksége, állatot, sportfelszerelést, hangszert szállítana illetve kiskorú gyermek kísérő nélküli szolgáltatást venne igénybe, minimum egy órával a repülő indulása előtt meg kell jelennie a reptéren.

Flotta

A Norvegian Air International flottája Boeing 737 Max 8, valamint Boeing 737-800 típusokból áll. A légitársaság 2018 augusztusában több, mint 70 géppel rendelkezett, melyek mindegyike modern és az utazás szempontjából kényelmet és gyors eljutást garantál az utasok számára. A gépek egyenként több, mint 180 utas szállítására alkalmasak.

Reptér

Lounge hozzáférés elérhető Prémium jegy vásárlása esetén, ahol az utas speciális kényelemben részesül. Mivel a központi repülőtér, Norvégia belvárosában van, közeli hotelek, bárok, éttermek, bevásárló utcák és a város központja, könnyedén elérhetőek autóbusszal illetve a repülőtéren bérelt autóval. A repülőtér területén az utas kedvére választhat különböző éttermek és kávézók közül, illetve ingyen élvezheti a wifi szolgáltatást is. További szolgáltatások elérhetőek megrendelés esetén, mint kerekesszék, speciális asszisztencia hallás és látás károsultaknak.

Étkezés

A fedélzeten az utas többféle menüből választhat a megvásárolt jegy függvényében. A menü tartalmaz egy előételt, főételt és desszertet továbbá kávét, teát vagy üdítőket. Emellett elérhetőek speciális diétára szabott ételek és gyermekek számára ízletes finomságok is.