Menü

Autó a nyaralás alatt. Miként béreljünk olcsón autót?

Autó a nyaralás alatt. Miként béreljünk olcsón autót?

Repüljön el álmai nyaralására, élvezze a szállodai tartózkodást és a városnézést. Miként szervezheti meg a nyaralást, hogy elkerülje a pénz és időpazarlást, ugyanakkor meglegyen a szabadsága a környező vidék bejárására? Mi azt javasoljuk, hogy béreljen autót! A látszat ellenére az autókölcsönzés nem feltétlenül egy drága mulatság. Elegendő csupán okosan eljárni.

Megoldások az olcsó autóbérlésre

Az autókölcsönzésnek nem kell drágának lennie. Könnyedén bérelhet autót kedvezményes áron amennyiben használ pár trükköt és még idejében megtervezi az utazását.

Vigyen magával egy gyermekülést

A babakocsi és a gyermekülés általában extra költség nélkül felvihetőek a fedélzetre és a megérkezést követően a gyermekülés az autóban is használható. Miért ne élne a lehetőséggel, ha ezzel pénzt spórolhat meg, amikor amúgy gyermekülést bérelne?

Béreljen olcsóbban – extra felszerelések nélkül

A kedvezményes autóbérlés egy másik módja, hogy lemond az extra felszerelésekről, mint például a GPS, amelyért külön lehet fizetni. Ezt főként azoknak javasoljuk, akik az Európai Unió területén belül utaznak, hiszen a roaming díjak megszüntetésével, ha külföldön használja a telefonját (különösen navigációs tanácsadásra) az nem okoz Önnek többletköltséget. Egyszerű, mielőtt autót bérelne, fontolja meg, hogy valóban szüksége van-e extra feleszerelésekre és válassza azt a megoldást, amely az Ön számára a legkedvezőbb.

Ingyenes lemondás

Mi történik akkor, ha megváltoznak a nyaralással kapcsolatos terveink? Újra foglaljuk a jegyeket, inkább a napozást választjuk a szálloda strandján vagy egyszerűen úgy döntünk, hogy még sincsen szükségünk az autóra? Amennyiben autóját a cars.esky.com oldalon foglalja, úgy biztosítjuk az Ön számára, hogy foglalását egészen 48 órával az átvétel időpontját megelőzően ingyenesen lemondhatja. Ez azt jelenti, hogy a pénzt blokkolni fogják a kártyáján.

Autófelvétel az érkezési reptéren és autóleadás az indulási reptéren

A jelentősebb autókölcsönző társaságok lehetőséget biztosítanak arra, hogy az autót más helyszínen hagyja, mint ahol felvette azt. Ez egy kiváló hír, főként azoknak az akció vadászoknak, akik gyakorta találnak nagyon vonzó ajánlatokat egymástól eltérő reptereken az indulási, valamint érkezési oldalon. Ebben az esetben az autó nem kizárólag a nyaralás alatt jelent egyszerű utazási formát, hiszen egyúttal transzfert biztosít a visszaútra is. Az autókölcsönzés költségét ebben a formában az alacsony árú repülőjeggyel lehet kompenzálni.

 

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!