Menü

Hogyan törölhető egy foglalás?

Hogyan törölhető egy foglalás?

Ha szeretne törölni egy személyautó foglalást, lépjen a Foglalásom fülre. Itt módosíthatja a foglalást, választhat másik autót vagy hozzáadhat plusz felszerelést vagy új foglalást készíthet.

Szerződési feltételekben megadott módon.

 

Teljes egészében kifizetett foglalás

Ha már a foglaláskor előre kifizeti az autó bérlését, akkor az autó felvétele előtt max. 48 órával törölheti a foglalást. A később törölt foglalásokért három napi bérlésnek megfelelő összeget kell fizetni. A törlésért fizetett összeg nem lesz magasabb, mint az autó bérlésnek teljes összege.

Foglalóval kifizetett foglalás

Ha a jármű kölcsönzéséért csak a teljes összeg egy részét fizeti be, ha az átvétel előtti 48 órán belül törli a foglalást, a befizetett előleget nem kapja vissza. A később törölt foglalásokért fizetni kell - az előleg összegét vagy három nap bérleti díjat - attól függően, hogy melyik összeg nagyobb.

Ha nem veszi fel az autót

Ha a bérlés előtt közvetlenül törli a foglalást vagy nem megy az autóért az előre megbeszélt időpontban, a bérleti költség 100%-át fizeti.

Ugyanezek az elvek érvényesek abban az esetben, ha az autó átvételekor nem lesz Önnél dombornyomott hitelkártya a sofőr nevére kiállítva, vagy készpénz a letét fedezésére, az adott kölcsönző előírásaitól függően.

Figyelem! A kölcsönzők alkalmazhatnak saját szabályokat a foglalások törlésével kapcsolatban. Ezekkel megismerkedhet már az autó bérlése során. Megnézheti a Foglalásom fület vagy felveheti velünk a kapcsolatot.

 

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!