Menü

Hogyan törölhető egy foglalás?

Hogyan törölhető egy foglalás?

Ha szeretne törölni egy személyautó foglalást, lépjen a Foglalásom fülre. Itt módosíthatja a foglalást, választhat másik autót vagy hozzáadhat plusz felszerelést vagy új foglalást készíthet.

Szerződési feltételekben megadott módon.

 

Teljes egészében kifizetett foglalás

Ha már a foglaláskor előre kifizeti az autó bérlését, akkor az autó felvétele előtt max. 48 órával törölheti a foglalást. A később törölt foglalásokért három napi bérlésnek megfelelő összeget kell fizetni. A törlésért fizetett összeg nem lesz magasabb, mint az autó bérlésnek teljes összege.

Foglalóval kifizetett foglalás

Ha a jármű kölcsönzéséért csak a teljes összeg egy részét fizeti be, ha az átvétel előtti 48 órán belül törli a foglalást, a befizetett előleget nem kapja vissza. A később törölt foglalásokért fizetni kell - az előleg összegét vagy három nap bérleti díjat - attól függően, hogy melyik összeg nagyobb.

Ha nem veszi fel az autót

Ha a bérlés előtt közvetlenül törli a foglalást vagy nem megy az autóért az előre megbeszélt időpontban, a bérleti költség 100%-át fizeti.

Ugyanezek az elvek érvényesek abban az esetben, ha az autó átvételekor nem lesz Önnél dombornyomott hitelkártya a sofőr nevére kiállítva, vagy készpénz a letét fedezésére, az adott kölcsönző előírásaitól függően.

Figyelem! A kölcsönzők alkalmazhatnak saját szabályokat a foglalások törlésével kapcsolatban. Ezekkel megismerkedhet már az autó bérlése során. Megnézheti a Foglalásom fület vagy felveheti velünk a kapcsolatot.

 

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később