Menü

Étkeztetések fajtái hotelekben

Étkeztetések fajtái hotelekben

AI (All Inclusive)

A legnépszerűbb étkeztetési mód, különösen azok körében, akik a szabadságukat a tengerparton szeretnénk tölteni, közel a hotelhez. Teljes ellátást foglal magában (napi három-hat étkezés, plusz a ropogtatnivalók), valamint az alkoholmentes italok és a helyi készítésű alkoholok korlátlan mennyiségű fogyasztását.

UAI (Ultra All Inclusive)

Ugyanaz, mint az All Inclusive, de az alkoholos italok (főleg a nemzetköziek) szélesebb választékával. Hoteltől függően magában foglalhat további szolgáltatásokat – pl. masszázsok, spa, szaunák.

OV

Ezért nem jár semmilyen étkezés a hotelben. Ezt az aktív turisták választják, akik idejük nagy részét a hotelen kívül töltik.

BB (Bed and Breakfast)

A szállás árában benne van a reggeli.

HB (Half Board)

Azon kívül, hogy a hotelben aludhatunk, az árban reggeli és vacsora is benne van.

FB (Full Board)

Reggeli, ebéd és vacsora is benne van az árban. Azoknak ajánlott, akik nem terveznek három óránál hosszabb kirándulásokat, ugyanakkor nem akarnak étterembe menni.

SC (Self Catering)

Önellátás. Étkezések nincsenek az árban, de a vendégek használhatják a konyhát vagy főzősarkot, ahol maguknak elkészíthetik az ételüket. Ez a legjobb választás, ha egy kis pénzt akar megtakarítani vagy szigorú diétát folytat.

PP

Az ételeket az utazás programjához illesztve szolgálják fel. Általában a szabadidőben szervezett kirándulások határozzák meg.

ZPR

Ilyen ajánlatok esetén az étkezések olyan módon történnek, ahogy az a turisztikai program részletes leírásában vagy a hotel bemutatójában fel van tüntetve. Ezek megtalálhatók az utazás feltételei között.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!