Menü

Hotel transzfer a repülőtérről

Hotel transzfer a repülőtérről

Számos hotel biztosít transzfert a repülőtér és a hotel között. Az oldalainkon megtalálható hotel leírásokban megtalálhatja a vonatkozó információkat, elérhető-e ez a szolgáltatás a kiválasztott hotelben, vagy sem. Amennyiben igen, Ön azonnal lefoglalhatja a szállásfoglalást követően. Mindössze annyit kell tennie, hogy kapcsolatba lép Ügyfélszolgálatunkkal vagy küld számunkra egy emailt. Ezt követően mi az Ön nevében kapcsolatba lépünk a hotellel a szolgáltatás kapcsán.

Ne feledje, hogy az adott hotelnek jogában áll indoklás nélkül elutasítani a transzferszolgáltatást, illetve extra díjat felszámítani arra.

Repülőtéri busz

A nagyobb nemzetközi repülőtereken gyakoriak az ingyenes buszjáratok (transzferbusz), amely az utasokat a repülőtérről a terminál közelében található hotelekbe szállítja. Ez a szolgáltatás elérhető - többek között - a JFK repülőtéren, New York-ban. Az ingyenes transzferbuszokkal kapcsolatos tájékoztatókat a repülőtér weboldalán, illetve az ott található információs pontokon érheti el.

A repülőtér és a városközpont közötti közlekedés vonatkozásában a repülőterekkel kapcsolatos weboldalunkon tájékozódhat, ahol az összes lengyel, valamint a világ repülőtereinek többségét ismertetjük.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később