Menü

Hotelekben elérhető és kínált plusz szolgáltatások

Hotelekben elérhető és kínált plusz szolgáltatások

Sok hotel kínál plusz szolgáltatásokat, mint például: telefonos ébresztés, mosás, szobaszervíz, taxirendelés, jegyek kulturális eseményekre, turisztikai információk, széfszolgáltatás. Egyes szolgáltatások ezek közül fizetősek lehetnek.

Minibár

Ez általában egy plusz lehetőség, amelyért fizetni kell. Az elfogyasztott termékek (italok, snackek) kifizetése a tartózkodás végén, a kijelentkezéskor történik. Minden szobában lennie kell egy listának a minibár kínálatáról és árairól.

Kávé és tea

Sok hotel kínál ingyenes kávét és teát a szobában. A szolgáltatás részeként a hotel kávéfőzővel, illetve teáskannával szereli fel a szobát, valamint teafilterrel, kávéval, cukorral, tejszínnel és eldobható vagy üvegpoharakkal.

A szobán kívül

A hotelekben kínált további szolgáltatások általában a hotel színvonalától függnek. Az ilyen szolgáltatások közé tartoznak: úszómedencék, szaunák, fitnesz-, illetve tornaterem, biológiai regeneráció, ékszer- és ajándékbolt, fodrászat, csomagmegőrző, rekreációs felszerelések tárolása, konferenciatermek, idegenvezetés, ingyenes parkolás, vasaló.

Internet

A legtöbb hotel biztosít internet-hozzáférést. A magasabb színvonalú hotelek gyakran szélessávú kapcsolatot biztosítanak a szobában. Ez nem jár további költséggel. Néhány hotel internetkávézókban elérhető szolgáltatásokat kínál, ezek árai hoteltől függőek.

Sok hotel biztosít vezeték nélküli internetet (Wi-Fi). Ez a típusú hálózat néha korlátozott, és a hozzáférésért fizetni kell. A hotel személyzete tud a szolgáltatás árairól információt nyújtani.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!