Menü

Kijelentkezés a hotelből

Kijelentkezés a hotelből

A kijelentkezést az adott időpontig mindig meg kell tenni (kijelentkezési idő).

Ne feledje!

Általában legkésőbb déli 12.00 óráig ki kell jelentkeznie és eddig az időpontig el kell hagynia a hotelszobát. Mindazonáltal minden egyes szálloda maga szabja meg a tartózkodás időtartamát - a bejelentkezés során a recepció személyzete tájékoztatja az utasokat a kijelentkezés időpontjával kapcsolatban.

Tartsa észben!

Amennyiben a megegyezés szerinti időpontnál később végzi el a kijelentkezést, úgy a hotel egy további éjszakai tartózkodást számíthat fel Önnek. Egyes hotelek biztosítják a vendégek számára, hogy tovább maradjanak - ugyanakkor szándékáról időben tájékoztatnia kell a recepció személyzetét.

--------------------------------------

Amikor elhagyja a szállodai szobát, javasoljuk, hogy ellenőrizze le, mindent elcsomagolt-e, illetve rendben vannak-e a csomagjai? Ezt követően a recepcióhoz kell fáradnia, átadnia a hotelszoba kulcsát és megtéríteni a tartózkodással kapcsolatos költségeket.

Egyes hotelek tárolószobát biztosítanak, ahol - a kijelentkezést követően -  ott hagyhatja csomagjait, míg a transzferre várakozik.

Az eSky foglalási rendszere az Ön érkezését megelőzően fedezi tartózkodásának költségeit a hotelben. Ugyanakkor ez csak a foglalásban meghatározott szolgáltatásokat fedezi. Minden további költséget meg kell térítenie, mielőtt elhagyná a hotelt. Ezek közé tartoznak a minibárral, a telefonnal, illetve az étteremmel kapcsolatos extra költségek.

A hotel számlát is kiállíthat tartózkodásával kapcsolatban, illetve amennyiben óhajtja, úgy a recepció személyzete taxit rendelhet Önnek.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később