Menü

Reggelitípusok

Reggelitípusok

A világ különböző hoteljeiben sokféle reggelivel találkozhat. Érdemes megnézni a reggelik kínálatát a foglalás során. Bemutatjuk a hotelekben kapható reggelik alaptípusait.

Angol reggeli

A reggeli általában két tojást, babot, gombát, kis kolbászt és sült paradicsomot tartalmaz. Ehhez jön még pirítós, kávé vagy tea és gyümölcslé.

Amerikai reggeli

A reggeli általában két tojást, szalonnát, kis kolbászt, palacsintát és juharszirupot tartalmaz. Ehhez jön még pirítós, kávé vagy tea és gyümölcslé. Esetleg gabonapehely tejjel.

Kontinentális reggeli

A reggeli általában pirítósból, lekvárból, kávéból vagy teából és gyümölcsléből áll. A bővebb változatban találhat meleg ételeket is: rántottát, kolbászt, tejlevest.

Bécsi reggeli

A reggeli általában lágy, főtt tojást pohárban, tekercseket, egy tányér húst, lekvárt vagy mézet, tejszínhabos kávét vagy teát és gyümölcslevet vagy vizet tartalmaz.

A hotelekben különböző típusú termékeket kínáló büféket is találhat, amelyekben például meleg ételeket és gyümölcsöket kaphat, és ezekből összeállíthatja a saját reggelijét.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!