Menü

Reggelitípusok

Reggelitípusok

A világ különböző hoteljeiben sokféle reggelivel találkozhat. Érdemes megnézni a reggelik kínálatát a foglalás során. Bemutatjuk a hotelekben kapható reggelik alaptípusait.

Angol reggeli

A reggeli általában két tojást, babot, gombát, kis kolbászt és sült paradicsomot tartalmaz. Ehhez jön még pirítós, kávé vagy tea és gyümölcslé.

Amerikai reggeli

A reggeli általában két tojást, szalonnát, kis kolbászt, palacsintát és juharszirupot tartalmaz. Ehhez jön még pirítós, kávé vagy tea és gyümölcslé. Esetleg gabonapehely tejjel.

Kontinentális reggeli

A reggeli általában pirítósból, lekvárból, kávéból vagy teából és gyümölcsléből áll. A bővebb változatban találhat meleg ételeket is: rántottát, kolbászt, tejlevest.

Bécsi reggeli

A reggeli általában lágy, főtt tojást pohárban, tekercseket, egy tányér húst, lekvárt vagy mézet, tejszínhabos kávét vagy teát és gyümölcslevet vagy vizet tartalmaz.

A hotelekben különböző típusú termékeket kínáló büféket is találhat, amelyekben például meleg ételeket és gyümölcsöket kaphat, és ezekből összeállíthatja a saját reggelijét.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később