Menü

Hogyan végezzem el az utasfelvételt?

Hogyan végezzem el az utasfelvételt?

Mindig érdemes az online utasfelvételt választani, mivel a reptéren történő utasfelvétel több légitársaság esetén további költségeket rejthet magában. 

Hogyan végezzem el az utasfelvételt fapados járatok esetén?

Az eSky.hu lehetőséget biztosít ügyfelei számára, hogy az ő oldalukon keresztül végezzék el az utasfelvételt. Ezt a repülőjegy kézhezvétele után tehetjük meg, 30 naptól a járat előtti 6. óráig a WizzAir légitársaság esetén, míg a Ryanair esetén ez az időszak 4 nap és 2 óra közé esik. Magát az online utasfelvételt nem lehet elvégezni a mi oldalunkon, minden ezt illető információt az utas e-mailben kap meg.

Az üzenet egy különleges linket tartalmaz, amely a felhasználót átirányítja az utasfelvételhez. Ezt a dokumentumot az utas minden szükséges adatának megadásával kell elvégezni. Ennek elvégzésével az utas kap egy másik e-mailt, amely a sikeres utasfelvételt igazolja. Egyben a beszállókártyát is megkapja. 

A beszállókártyát ki kell nyomtatni, magunkkal kell vinni a reptérre. Fontos, hogy legyen nálunk olyan dokumentum, amellyel személyazonosságunkat igazoljuk, és amelyet az utasfelvétel során is használtunk. Ennek hiányában magas büntetést kell kifizetnünk, egyes esetekben akár megtagadhatják azt, hogy felszálljunk.

Hogyan végezzem el az utasfelvételt nem fapados légitársaságok esetén?

Miután kiérsz a reptérre, keress egy nagy információs táblát, ugyanis ezeken találod meg az arról szóló információt, hogy hol végezheted el az utasfelvételt a járatodra. A megfelelő információkat a reptéri információs pontokon is megtudhatod, ezek általában az utasfelvételi kapuk (check-in) közelében találhatóak.

Figyelem!
Legalább 2 órával a járat indulása előtt ott kell lennünk a reptéren.

Hogy elkerüljük a sorbanállást az utasfelvételnél és a poggyász leadásánál, használhatjuk a kihelyezett utasfelvételi automatákat, amelyek a legtöbb reptéren megtalálhatóak. Egyes reptereken az egyéni utasfelvétel automaták segítségével csak abban az esetben lehetséges, ha az utas csak kézi poggyásszal rendelkezik.

Azoknak az utasoknak, akik az első osztályra váltottak jegyek (egyes légitársaságoknál üzleti jegy esetén is), külön utasfelvételi pontot létesítenek. Ezért azok, akik az első osztályra váltottak jegyet, igénybe vehetik a gyors és zökkenőmentest reptéri ügyintézés lehetőségét. Az első osztály utasainak utasfelvételi pontja külön meg van jelölve, ugyanúgy, mint a biztonsági kapuk gyors sávjai is.

Az eSkytól kapott e-mailben nincs utasfelvételi link

Ellenőrizd le, hogy abban az e-mailben, amelyet az eSkytól kaptál, benne van-e a repülőjegy. Bizonyosodj meg afelől, hogy az utad egyéni, online utasfelvételt követel meg. 

Nem kaptam olyan e-mailt, amely a foglalásomat erősítené meg

Bizonyosodj meg afelől, hogy a foglalás kivitelezése során helyes e-mail-címet adtál meg.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később