Menü

Mit kell tenni, miután a repülő leszáll?

Mit kell tenni, miután a repülő leszáll?

A landolás befejeztével a személyzet tájékoztatja az utasokat a repülő elhagyásáról. Az utasok a kijelölt ajtókon keresztül távoznak. Az adott repülőtéren érvényben lévő szabályozásoktól és feltételektől függően az utasok a terminál felé veszik az utat. Beszállnak az odaállított autóbuszokba vagy követik a terminálokhoz vezető kijelölt utat.

Attól függően, hogy melyik országban landolunk, lehetséges, hogy újra biztonsági ellenőrzésen vagy vízumellenőrzésen kell átmennünk. A nemzetközi reptereken standard feliratok segítik az utasokat. Minden információ megtalálható az információs táblákon.

Repülés átszállással

Ha az utasoknak át kell szállni a tranzitreptéren másik utasszállító repülőre, akkor valószínűleg bőröndjük automatikusan át lesz irányítva a következő repülőre.

Az átszállás idejétől függően az utasoknak a következő bejárathoz kell eljutniuk, vagy várniuk kell a váróteremben.

Amennyiben az utasok az első repülő indulása előtt nem kapták meg mindegyik beszállókártyájukat, feltétlenül szükséges a poggyászok átvétele majd újra fel kell azokat adni a felszálló repülők termináljában.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később