Menü

Hogyan öltözzünk a repüléshez?

Hogyan öltözzünk a repüléshez?

Látszólag ez a kérdés akár nevetségesnek is tűnhet, azonban nyilvánvaló, hogy sok ember, főként az első alkalommal utazók nem a repülőgépen tapasztalható körülményeknek megfelelően öltöznek. Ez nem a divatról, hanem mindenekelőtt a kényelemről szól.

Hogyan öltözzünk a repüléshez?

Minél hosszabb a repülés ideje, annál fontosabb szerepet kap a kényelem. Amikor csak lehetséges, a legjobb választás a melegítőnadrág, a puha anyagból készült nadrág, illetve a leggings. Emellett egy póló, laza felső és egy kényelmes cipő – ezek jelentik a tökéletes viseletet a repülőgépen.

Semmiképp sem javasoljuk azokat a farmereket, melyek túl merevek. A szűk ruha és a rövid szoknya szintén rossz ötlet. Mindazonáltal jó ötlet pulóvert és zoknit húzni, mivel az utazás ideje alatt légkondicionáló működik a fedélzeten, melyet hidegnek érezhet.  

Mit tegyünk a hajunkkal? Akinek hosszú haja van, minden bizonnyal jobban jár, ha összefogja, hiszen a kabin levegője nagyon száraz, az ülések háttámlája pedig magas. A haj emellett felveheti a statikusságot is. A legkényelmesebb megoldást az jelenti, ha összefogjuk a hajat a nyak szintjénél vagy egy laza fonatot készítünk. A lófarok, illetve a gömb formában felkötött haj problémát jelenthet, amikor hátra dőlünk.

Természetesen az utas ruházata az Ő magánügye, azonban megeshet, hogy az első osztályon utazva kényelmetlenül érezzük magunkat a tréningruhánkban, amikor körülöttünk mindenki öltönyt visel. Éppen ezért érdemes megtalálni az egyensúlyt.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Tartalmazza ez a cikk az Ön által keresett információkat? Igen | Nem
Véleményem szerint ez az írás:
Köszönjük a véleményét!