Menü

Poggyász: Méretek és súly

Poggyász: Méretek és súly

Minden légitársaságnak saját szabályzata van arra vonatkozóan, hogy mekkora a megengedett kézipoggyász és feladott poggyász méret. A poggyászköltségek is függnek a légitársaságoktól. Ajánlott még a reptérre való indulás előtt ellenőrizni, hogy csomagja megfelel-e a kifizetett poggyász méret és súly feltételeinek, mivel az esetleges többletköltségek nagyon magasak tudnak lenni.

Figyelem!
A megengedett poggyászméret magában foglalja a poggyászból kiálló részeket is, mint például a fogantyúk és a kerekek. Ezt különösen figyelembe kell venni a kézipoggyász esetében, amelynek el kell férnie az ülés alatt vagy felett. Ezeknek a helyeknek a nagysága pedig meg van szabva.

Figyelem!
Amennyiben még szeretne poggyász szolgáltatást venni, légitársaságtól függően ennek ára eltérhet a foglalás során felajánlott poggyász árától. Amennyiben lehetséges válassza ki a megfelelő nagyságú poggyászt már a repülőút foglalásánál.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később