Menü

Mi is az a „Repülés + Hotel” csomag?

Mi is az a „Repülés + Hotel” csomag?

Bárki, aki tervezett már hosszabb tartózkodást külföldön, ahová légi úton szeretett volna eljutni, jól ismeri annak nehézségét, amikor az ember igyekszik összepárosítani a repülés időpontját a megfelelő szállás kiválasztásával. Mindezek mellett megtalálni azt a szállást, amely a megfelelő helyen található, emellett illeszkedik az utazó elvárásaihoz, igencsak nehéz vállalkozás.

A „Repülés + Hotel” csomagok jelentik a megoldást mindezekre a nehézségekre. Egy szolgáltatás, amely magában foglalja a járatokat, valamint a szállásokat és mindezekért lehetőségünk van egyetlen tranzakció során fizetni. Amennyiben a csomag által biztosított foglalási lehetőséget használjuk, nincs szükség arra, hogy külön-külön keressünk szállást és járatokat, hiszen ezt a feladatot elvégzi helyettünk a keresőmotor. Megtalálja a kiválasztott dátumra vonatkozó minden lehetőséget és megmutatja a teljes árat, melyet az utazásért és a szállásért fizethetünk. Az egészben azonban a legjobb, hogy a járat, valamint a szállás egyidejű foglalásával akár 30%-ot megtakaríthatunk az árból.

Miként működik a „Repülés + Hotel” csomag?

A célállomásra vonatkozó tartózkodás kapcsán lehetősége van a keresőmotort igénybe venni, amely kombinálja a legoptimálisabb járatokat és a rendelkezésre álló szálláslehetőségeket a megadott időintervallumon belül. A keresőmotor használata egyszerű és intuitív. Mindössze annyit kell tennie, hogy kiválasztja az indulás helyét, a célállomást, az utazás tervezett időpontját és az utasok számát, melyet követően a rendszer felkínálja a legjobb lehetőségeket, a járatokat és szálláslehetőségeket kombinálva.

Keresés közben lehetősége van megadni azokat a beállításokat, melyeknek köszönhetően az eredmények a leginkább passzolnak majd az Ön elvárásaihoz. Önnek csak be kell állítania a szűrőket az alábbi lehetőségek figyelembevételével:

  • szállás minősítése (1-5 csillag),

  • vendégek értékelése (1-5 csillag),

  • épület típusa (hotel, apartman, vendégház, stb.),

  • közelben található létesítmények (városközpont, műemlékek, látnivalók, tömegközlekedési megállóhelyek),

  • árban foglalt étkezések száma,

  • ár,

  • igényelt szolgáltatások (internet hozzáférés, légkondicionálás, parkolás, stb.).

Továbbá a felhasználónak lehetősége van a szálláskereső térkép használatára az adott városban. Minden létesítmény színes fotógalériával rendelkezik, melynek köszönhetően Önnek lehetősége van részletesen megismerni a tartózkodásának idejére vonatkozó helyszíneket.

A „Repülés + Hotel” csomagok előnyei

Kétféle módon is megtervezheti utazását. Természetesen megteheti a tradicionális módon: talál egy járatot vagy szállást és megpróbálja őket egymáshoz igazítani. Emellett megpróbálhatja szinkronizálni a dátumokat, helyszíneket, az utazást egyik helyről a másikra. Mindazonáltal dönthet másképpen is – használja keresőmotorunkat, amely megtalálja az Ön számára ideális ajánlatokat 1.1 millió szolgáltató közül és lehetőséget kínál Önnek, hogy akár 30%-ot megtakarítson a szálláson, repülőjegyeken, mindössze pár másodperc leforgása alatt. A „Repülés + Hotel” csomagok segítségével egyetlen kattintással elintézheti a foglalást és a fizetést a teljes utazásra vonatkozóan – gyorsan, egyszerűen, rejtett költségek nélkül. Találja meg a legjobb utazási lehetőséget a „Repülés + Hotel” szolgáltatásnak köszönhetően.

Az ötletek és az észrevételek az eSky.hu által csak információs céllal, ötletekként kerülnek felhasználásra és nem képezhetik peres eljárás részét.

Interested but need more info?
Köszönjük segítségét

Az Öntöl kapott visszajelzés segít nekünk hogy a témák lényegesek maradjanak

Temporarily we could not send your suggestions

Send again Próbálja meg később